En samling av veckan som gått!

Wow dom sista dagarna av året har gått så fort! Juldagen var det bio (Narnia) med min pojkväns syster och hennes kille, dom är här och hälsar på ifrån Holland, så har fått öva min engelska lite. Idag har vi åkt skidor tillsammans, jag ocg skidor är ju inte det ultimata. Men kom ner en gång genom att gå hälften och åka hälften, haha. Jag kan men jag vågar inte bara släppa och åka! Nu väntas tortillas i pojkvännes kök :) (ska försöka återskapa lite av dem senatse outfiten)

Ett tu tre



Sista julklappen som ska införskaffas idag, ska göra lite jul fint, slå in klapparna och sen blir det körkorts plugg, sista nu innan uppkörningen! Trodde jag kunde mycket men usch, nu fattar jag inget! Märks det att jag vaknat på fel sida idag? Känner ändå julkänslan, så det räddar min dag :) kommer lägga upp lite bilder ifrån skolavslutningen senare med sköna typer bakom framför linsen!

TOPSHOP



Funderar på att bestlla hem denna som jul/nyårs klänning :) den är ifrån topshop!

This is why



Tjena! Känner att det är dags för lite bloggande! Dagen i ära har jag ägnat mig åt städning och att slå in julklappar! Det är så mysigt att sitta och slå in julklappar, eller vad tycker ni? :) Just nu sitter jag farmför datorn, suprise! Haha! På något sätt finns det en godisburk i jämte mig... Och på något sätt hamnar en godis hela tiden i min mun, även om jag tänker "detta blir den sista" men innan jag ens tänkt det så har en ny godis hamnat i min hand innan jag tuggat klart den första. Haha nu ska jag ta en promenad med min hund i det vackra vinterlandskapet! Hörs :)

SNÖ KAOS OCH STUDENTFEST

Godmorgon på er! Snöstorm och ikväll jobb med studentfest efter och en rå förkylning, blandade känslor! Taggar som tusan samtidigt som jag inte taggar med min hals, får se vad det blir av det hela! Lite morgon inspiration ifrån H&M dock år inspiration men det behövs när man snöat in sig (höhö) i vinterns mode. Kolla bara in jackan på bild 1 och shortsen på bild 2! Mmmhmm!





UPD



Dålig uppdatering kräver en sammanfattning: fika med underbara vänner, julklapps inhandlande, koreografi tävling, nobel bal. Mer än så tror jag inte jag har att säga! Ovan ser ni lite bilder, ja den längst ner är ju lite oseriös! Den togs efter hela balen och när det blev dans slängde jag ut mitt hår haha!

Fashion


(Bild lånad ifrån fashionations facebook sida. Modell Sophia Lucke, sminka Malvina Johansson)

Har ju helt glömt bort att berätta! För några veckor sedan fick jag ett mail, angående den audition inför välgörenhetsföreställningen Fashionation! Gissa om jag blev glad! Jag är uttagen!!! Jag hoppade upp och ner som en stucken gris seriöst!!! Det kittlas fortfarande i magen på mig när jag tänker på det! :)

Säkra vårkort från H&M



Vår kollektionen ifrån H&M. Bilder lånat av Therese Ahlström

Är de inte helt underbara!? Perfekt för mig som är en blandning mellan 70 tal, 60 tal, naturligt och boheim!!!!!! Kan inte vänta till dessa kläder finns i store!! Det är helt sjukt när jag såg dem hoppade mitt hjärta till av glädje! Sen kom jag på att det är vinter! Haha! Fokus nu! Bra tips till vad man ska sattsa på när det är mellan-dags-rea :)

MORN

Halsband M&M. Gör snyggt!

Extra sovmorgon idag, ska ta mig till trafikskolan nu plugga teori, ska nämligen köra i eftermiddag och nu har jag gett mig tusan på att ha ett körkort! Kollade även efter bil igår, hittade en lämplig kandidat, gammal och ful men billig och i bra skick! Idag blir det även den årliga åttan föreställningen med estet dans åk 1-2, tetater åk 2-3, musik åk 2. Ska bli riktigt spännande, första gången jag och i min klass får kolla på en "dans föreställning" utan att vara med. Men våran kommer till våren!!! Längtar! See you around! :)

RSS 2.0