KRÄFTIS

Nu blir de kräftis hos mormor och morfar! Ingen bild i detta inlägget heller... men ska bli bättre på det när jag fått ordning på allt! Kameran hänger med ikväll så outfit och lite bilder kommer senare! Hugs!

IWILLTELLYOUASECRET



Idag består största delen av dagen av packning! Haha nu får ni se lite av min packning, men det är långt ifrån allt. Har inte kommit på det här med hur man packar lite än, jag vill vara förberedd på allt! Men lite annat skoj händer idag också, jag kommer uppdatera er om detta sen :) Kiss

FASTANDEASY



Vege fileer (eftersom jag är vegetarian)
Gräddfil
Hackad gräslök

NOTMUCHTOTELL


(Bild: jag)
Hej vänner! Har inte så mycket att berätta, vanlig dag. Gör dagen lite tråkigt med regn dock! Men jag bakade en hallonpaj av hallon som jag hitta ute under min promenad. Nu har jag precis övningskört till min kära mormor och morfar för att hämta resväskor inför resan.

FASTUPDATE

Nu ska jag ut i busvädret! Känns lagom peppe, men man får tänka att det är bra för mig och min lilla hund måste ut. Bättre än att sitta inne och vara rastlös i alla fall! 


KOSTABODAARTHOTEL



På söndag åker jag, mamma, pappa och pojkvännen till Kosta och till hotellet Kosta Boda Art Hotel. Längar jättegaletmycket!!! Jag och pojkvännen bor på ett rum och mamma och pappa i ett annat rum. Kommer berätta mer om resan sen, datorn och kameran hänger så klart med!

COFFIEANDSHOWER



Nu är jag verkligen trött! Jobba på projektarbetet i två timmar vilket innefattar två timmars motion! Ska slänga mig in i duschen nu, ta en kaffe, kolla BH och ta det lugnt med det nya nummret Elle framför mig.
Vad har ni haft för er idag?


PROJEKTWORK


Hej! Projektarbete på listan idag ev. trafikskolan också! Så det är full upp idag men ska försöka hålla er uppdaterade!


WELCOME

Hej alla nya läsare! vad kul att ni har tittat in! :) Har precis "bytat" blogg ifrån min gamla så denna är fortfarande under konstruktion! Men hoppas ni stannar! Ska göra mitt bästa! Kissesandhugs

THEDAYSOUTFIT



Skjorta (ny), Lindex. Cyckelbyxa, avklippta tights ifrån Kapphal. Klocka, Efuli. Armband, Lindex. Skor, Kullens skor. Väska (ny), Lindex 

DOIHAVEANYCLOSET



Garderoben känns.... ja.... tom! Haha, håller på att rensa ut. Blir inte mycket kvar, är inte så bra på att använda kläder flera gånger. Men åh andra sidan skänker jag bort dem eller har dem som "hemma kläder" :) Så någon nytta gör dem även om dem inte hänger i min garderob. Men det blir ju mer plats inför höstens "it kläder" med nu.

CELEB?



Me and the gang kom med i tidningen när vi va på Tullbron! Haha! Jag (den med slitet hår, haha) näst längst till höger

THAIFOOD


Igår va det ute kväll med tjejerna. Det blev lite spontana besök hit och dit. Först thai, som kostade ca 300 spänn mer än väntat. Så det blev en hundralapp var i stället. Men men det va trevligt! Sen snacka vi lite medan vi gick runt och sen stanna vi på Tullbron för att lyssna lite på Grand Rocken i Falkenberg. Summan av kardemumman: En trevlig kväll!

thisisgoodshit!

Jag vill bara lägga in ett litet tips :) Om man vill vara lite miljövänlig och spara pengar kan ni kolla hit! Jag brukar blanda ihop min peeling själv. Jag lovar this is good shit! 

Ingridienser

Olivolja/ sesamolja ca 1 dl
Socker/ salt ca 1 dl
Mjölk ca 1 msk
Honung ca 1 msk

Blanda allting, känn efter om det känns bra. Se till att ha mycket socker/ salt för att ge en bra peeling. Socker är lite större pärlor i så om man har salt kan man ta lite extra. Med denna blandning får man en återfuktad och len hud.

Tips!
Ett litet tips
Om man inte gillar den vanliga doften av oljan kan man sätta lite doft i den!
Häll i kaffe/ vaniljsocker/ kanel/ banan eller hitta på något eget. Blanda inte alla dofter utan ta en och gör det exklusivt! P.S bananen har fett i sig så den smärjer in i huden extra. Om ni ska tvätta håret samtidigt, gör det innan ni smörjt in er! Annars kan oljorna fastna i håret.

Hoppas ni får nytta av detta och använder det för er egen skull och naturens! :)
 

Drivinglesson


(Bild gammal)

Hej! Kom precis hem ifrån min teorilektion på trafikskolan. Vill bara duscha, ta hand om mig och relaxa! Så jag ska göra det´när jag har skrivit klart i min logg till projektarbetet. Jag kom på en grej när jag gick förbis systemet. Det borde vara olagligt att köpa ut sprit om man är påverkad! Det skulle göra det svårare för alkoholister att få tag i sprit. Fast dem skulle säkert hitta på något annat istället... Jag tycker otroligt synd om dem! Dem är bra människor som är ärliga och kan se vilka som är bra människor. De finns några som brukar prata med mig medan jag väntar på bussen, och dem kan vara lite påträngande men dem är snälla. Jag säger dock inte att alla är det! Vi alla är ju olika och alla hanterar saker på olika sätt!

fikaandpizzaiswerynicewithagoodfriend

Igår spenderades största dagen med Rebecca i stan. Underbart långa samtal och rolig tid :) det blev omkring vandring, fika, shopping (dock hitta jag inget för mig) sen pizza :) vi fick lite panik och jag har inte tänkt på det! Skolan börjar snart igen, sista året, jag ser fram emot det, men ändå! Jag vet hur snabbt jag kommer tröttna på skolan... Blupp, blupp, bluppp

cupcakeswithernst



På torsdagar klockan åtta vet man vart man kan hitta mig! Bänkad framför TVn och kollar på Sommar med Ernst. Me like!

attrekomendera

Jag vill rekomendera en söt, glad tjej med en fin blogg http://oliviam.webblogg.se/ 


icelikeicecream



Efter att jag och rullebulle varit på Handins i Tvååker stanna vi till på korv med mos för att införskaffa oss lite glass

Sensation!

Jag har duschat! Har inte duschat på fyra dagar... har nästan glömt bort hur det känns att vara ren... lovely! Jag vet vad ní tänker! Vilken äcklig liten tok. Jag har inte haft tid dem senaste dagarna, okej? :( Jag ha jobbat för fullt på mitt projektarbete.... Men nu är jag ren och "normal" igen och ingen skada skedd! :)

Välkommen till min nya blogg!

Bloggen är under konstruktion men kommer snart sättas i bruk :) Puss!

RSS 2.0