ITISEMPTY

Hela rutan i inlägget där man skapar ett inlägg är borta. Ni vet den med ändra till tjock text, infoga bild osv. Det är inte roligt! Sjukt tråkigt utan bilder. Någon som är lite mer expert på datorer som vet va felet kan var? Anyway, sitter med fotmassagebad, film och datorn. Mysig slapp kväll :)

MORNING

Hej kan fortfarande inte ladda uppbilder :/ It sucks! Men idag kommer det bli en relativt lugn dag. Det behövs efter gåragen, dans i massor första skoldagen. Men det va awsome! :)

WIERD

Av någon anledning kan jag inte få upp bilder i mitt inlägg, så vi kör en liten frågestund! Denna gången är det jag som frågar er! Vad kan jag göra för att få min blogg bättre? Jag är väldigt öppen med det hela så tracka på mig med förslag! :)

NOWITSTARTAGAIN

Hej mina läsare! Nu börjar det igen, ett MÅSTE med bra och dåliga egenskaper. Sista året dock. Känns konstigt overkligt, kan inte riktigt föreställa mig det än. Någon måste tjata in i det i huvudet på mig. Det är en lång väg att vänta tills nästa, men när man ser den är den inte så långt borta. Man får se till att göra sitt bästa och ha kul så kommer sommaren fortare! Inte glömma sina vänner i skolan, alla bekanta. Nu börjar, det nu kör vi! Lets be happy about it all! :) 



Kläder ifrån modekungen.se

HISS



Knästrumpan! Bilder ifrån www.weheartit.com


THELASTDAYOFFREEDOM



Sista dagen på lovet. Det suger! Ska bli lite kul att börja skolan, men jag hatar rutiner att göra saker när man nte vill osv. I want to be free! Ovan ser ni dagens outfit bestående av: transparent skjorta ifrån H&M, shorst avklippta tights, stayups som jag vikt ner, ifrån Lindex, kängor ifrån Dinsko. Blev en liten fika i skogen med min lilla sussie :)

TWOHOTELSONEWINNER



Hotel Mariott
+
Ligger snyggt vid vattnet
Har spa med ångbastu, bastu, massage på rum eller i spa osv (vet dock ej om det ingår)
Nära till city
-
Romatiskt inredda rum i Gusvaiansk stil, dock inte min smak



Copenhagen Plaza Hotel
+
Alla rum inkluderar balkong
Snygg inredning
Mitt i city
-
Fula badrum
Inget "spa"

Vilket röstar ni på? :)


THEPERFECTGIFT


Hej mina vänner! Sitter och kollar på hotell i Köpenhamn. Fick en otrolig födelsedagspresent ifrån min kille! En "check" på en weekend i valfri stad med min kille och han betalar hotell och resa! Staden ska dock vara i Sverige eller Danmark (då det är nära) Längtar!!! Men det är jättesvårt, när man läser kommentarer om hotellen verkar det som om de mesta klagar på dem hotellen jag tycker verkar bra.


JUSTONEPIC



Hej mina vänner! Bloggandet tar  nog fart snart! :) Får se nu när skolan börjar och allt. Idag fyller jag körkort! Dock firades det med vänner igår och med familj och släkt i söndags! Idag blev det en blåsig tur till stranden med Raoul och vovven!

ONMYWAYTOMAYDARLINGPOO



Hello! En dagensoutfit: Tröja (newin) H&M, Linne Gekås, Halsband H&M, Cyckelbyxa (mitt bästa plagg) Lindex, Skor Dinsko (finns i ett äldre inlägg)
Nu ska jag byta till myskläder, åka och muntra upp min Raoul som känner sig krasslig. Kiss!

MORNINGSUNNIES

Hej på er! Hoppas ni överlevde fredag den 13! Hade en kompis som fyllde år igår, hoppas hon överlevde med ;). Idag blir det marknad (det blir det ev. imorgon också) Sjönevadsmarknad blir det i alla fall! Hoppas man kan göra några fynd, dock ligger budjeten lågt just nu så vi får se. Vi hörs senare!  

SCRUBSUSMYGOD

Efter en hel dag med att städa och fixa inför mitt födesledagskalas ska det äntligen bli vila! Och vilan består av en ny duschad Erika, Scrubs, härlig säng och nötter :) Vad har ni hittat på idag mina läsare? :)

NEWIN



Newin ifrån DinSko. Svängde förbi Varberg igår med min pojkvän och det blev några newin, kommer visa dem senare. Dessa bootsen är bara för grymma! Dem är varma och döläckra! :) Passar perfekt som en övergång till höst, matcha med shorts och någon oversize tröja and there you got it! :)

MOVIENIGHTANDBADUPD

Hej på er mina läsare! Uppdatering=inte den bästa! Men det har sin förklaring! Min pojkvän har inget internet så han lånade mitt modem för tre dagar, därför har jag istället fått lida genom internetlösheten, haha! Men nu har jag fått tillbaks det. Igår va det filmkväll hos ett annat par Madde och Jesper. Det var mysigt! Dock varade det inte så länge eftersom alla va trötta. Men det va kul så länge det varade, tack till Madde och Jesper!

SUMMERROCK



Sommrig outfit, allt ifrån www.modekungen.se


ITISTIMETOCHILLOUT



Fika idag med en grym tjej som heter Madde! Jättemysigt va det, hon är en av mina närmsta vänner! Kolla in hennes blogg http://ohlssonmadde.blogg.se/ hennes header ser ni ovan. Sen fick jg lite tid till mitt projektarbete sen åkte jag till min kille och nu sitter jag och fixar inbjudningar till mitt födelsedags kalas. Funderar också hur man ska hinna klämma ihop allt som man ska göra innan skolan börjar, man har en hel sommar med gör inte mycket fören man kommer på shit jag måste göra det! Jaja nu ska jag skriva klart, ses imorgon!

INSPIRATION



Hej på er allihopa! Hoppas ni fortfarande hänger med trotts den dåliga uppdateringen! Saker har varit lite up and down lately... Jag ska bli bättre och jag hoppas ni har förståelse. Alla har vi dippar i livet, intesant? Nu hoppar vi till något helt annat! När jag hittade den här tröjan på www.modekungen.se blev jag så inspirerad. Tror jag ska ta och köpa ett gäng enfärgade t-shirts/linnen och rita egna tryck med textilfärg, vad sägs om det? :) Nu ska jag göra mig iordning inför en träff med Madde i stan! See you later on!

KILKLACKISTHEIT



Ska det va så ska det vara kilklack! Lätt det snyggaste man kan bära till en höst outfit! Tjuvstartar lite på höst modet! Sorry för den dåliga uppdateringen men jag försöker hinna med allt! Kiss!


COMPETION



GRYM TÄVLING HOS http://angelicablick.se/ KIKA IN OCH VAR MED OCH TÄVLA OM EN GRYM TYGVÄSKA IFRÅN wholesomeconcept.com

RETROFASHION



Retro jacka ifrån www.modekungen.se

BIKBOKAC



Bikboks höst kollektion tycker jag beskriver höstens mode så j*vla bra, måste jag säga!

Stickat
Blommigt
Brunt
Hel byxdress
Militärgrönt
Transparent
Slitet 

Mycket finns med!

AUTUMNFASCHION



Tänkte börja lite smått med höstmodet! Precis som förra året, står sig kängorna! Jag kommer köra stenhårt på kängor. Letar efter ett par bruna snygga nu! Dessa är ifrån www.modekungen.se Ska man ha klack tycker jag att man ska ha kilklack! Kängor+kilklack+oversizelinne+stickatmönster=så bra!  

SCUBSIWILLWATCHYOU



Ska bara ta det lugnt efter semsetern! Är helt slut efter alla nya intag av saker! Ska sjunka ner i soffan med kaffe och gott och kolla scrubs season 1. See you in time!


Kosta Boda Day One

Eftersom uppdateringen har varit dålig när det gäller min tre dagars semester, tänkte jag att jag kunde göra en liten snabb genom gång, en idag om dag ett, en imorgon om dag två osv. När man är i väg finns det så mycket man vill göra och tiden räcker ju inte alltid till, så därför gör vi så här!



Lite bilder ifrån dag ett. Bilder på hotellet och rummet finns i äldre inlägg! Eftersom det var ett Art Hotel, så va allt designat av olika glas och konst designers till och med rummet. När vi kom dit packade vi upp våra grejer och vilade lite, kom dit vid halv fem. Sen på kvällen gick vi till Glasbaren som låh på hotellet, så inträdet va gratis. Sen efter en sen natt blev det sova. Ovan ser ni lite olika verk, glasbaren och jag som försöker hålla er uppdaterade!


IJUSTSAYHI



Hej på er! Hotelet är jättemysigt! Jag ska berätta mer sen ska ut nu och kolla runt i affärerna! Kiss!

DAGENS



Avklippta tights
Klänning, Vero Moda
Tygbag, Lindex

SOMEPICTURES


ATTHEHOTEL


Bild snygga stolar ifrån hotelet
Nu befinner vi oss på hotelet! Bilder mm kommer senare, ska försöka. Kiss!

NOWAMILEAVING


(Bild, tråkig liten blombild, ska bli bättre! Bild jag i alla fall)

Nu bär det av mot Kosta boda art hotel! :) Uppdatering senare! Hughug!

YESTERDAY



Detta var den bästa bilden ifrån igår, inte mycket att se men man ser en del, min rygg, näsa och rumpa, haha. Nej detta va vad jag hade på mig är det jag vill säga, sjkorta, Gina tricot, Lack tights H&M.