SOOFTISCH



Ska krypa ner i soffan med elle, har inte hunnit läsa igenom dem så det är på tiden!

Hoppas ni har en mysig fredag! :)

THIS DAY WILL BE THE DAY



Dagens outfit

PERFEKTION



Spana in modellen, det är ta mig tusan något av det snyggaste jag sett!

FEELING BETTER

Mår mycket bättre nu :) För att upplysa er, höhö. Polarna varit och shoppat i Stockholm idag, jag är inte alls svartsjuk.... Haha! Nej jag får vara glad för deras skull och glad för att jag mår bättre :)

Dagen inspirations bild


lookbook.nu

Så enkelt och så läckert!

LOOKBOOK.NU



Älskar tanken på att ha knästrumpor utan på jeansen!



Enkelt och snyggt, älskar den gula tröjan!



Armbandet är ju bara dä läckert!

HAVETOAUTUMN10



Tycker denna press talar för sig själv, rost och militär färger, punk vs nature i smycken, känga vs high heels, mysig pälsmössa att kombinera med byxorna den rostfärgade popcorn inspirerande tröjan och skorna, mumma! Klassiks klocka och pilot brillor till detta, som gräddet på moset!

HOMEANDSICKLIKEADICK

Ligger hemma med världens magsjuka, där av en dålig uppdatering. Nu börjar det lätta men jisses! Aldrig varit med om något sånt här, i alla fall inte vad jag kan minnas! Verkligen illa! Och det värsta är att klassen är i Stockholm och lever rövare. Inte okej! Missa klassresan som börja idag till stockholm och dem kommer vara där tills fredag. Har legat och glott (dem tillfällerna jag varit i sängen och inte på toa) på mina packade fina väska...

THEDAYBEFORETODAY

Igår satt jag i en bil hela dagen, åkte klockan nio på morgonen och kom hem strax efter tolv på natten. Vad har jag då gjort? Blev en liten roadtripp till Norrköping med min pojkvän (Raoul) och hans kompis (Alex) även kompis till mig. Alex skulle hämta en orm som han köpt. Den var så söt! Liten pyttis och rosa/vit. Haha, rosa/vit tänker ni nu! Nej men grund färgen var typ vit och det var lite osa i den (enligt mig) men den hade vanligt ormmönster på sig med. Lite bilder och annat kommer senare! Men det var en härlig soft dag med en massa äventyr, mat, godis och felkörningar, haha!


THISDAY

Idag har jag varit i Ullared, ni kanske känner igen namnet ifrån Ullareds serien på TV 5. Jag och min pojkvän bor en 20 min där ifrån så vi åkte upp dit tidigt imorse för att slippa allt folk som kommer, men det var kö in i över en timme så vi skippade det! Istället gick vi runt i butikerna och leta efter det vi skulle haft inne på Gekås och vi hitta det mesta :) Så nu är jag hemma, ska nörda mig lite med Sims innan det bär av till Varberg för bio med ett annat par. Hörs sen!

M-K AND A



Jag hade totalt glömt bort Mary-K och Ashley Olsen. Deras grymma och personliga stil är awsome! Diggar den som f*n! Den är avslappnad med mode touchar och dessutom ser dem bra ut  i vad som helst! Yammie!

BRAIN


(Naturlig skönhet, dock är hon small I know men det är inte det jag syftar på. H&M Magazine)

Jag hitta ett citat på frökenbitterfittans blogg. Cant stop loving it! "har alla tjejers tvåhjärnhalvor trillat ner i tuttarna" (ungefär citerat) Me like! Var finns den naturliga skönheten? Stora tuttar, stora läppar, en massa smink, kanske till och med tatuerat in smink? Nej nu kokar jag över! Gillar inte den överkokta "porrstilen". Vart finns den äkta, personliga, rena, mystiska och sensuella stilen? Jag tänker köra på detta! Men! Jag säger inte att jag tycker illa om dem som har den utan jag jag gillar inte stilen. Men det är min personliga åsikt, det finns dem som tycker annorlunda och jag är okej med det. Min blogg handlar inte om vad som är rätt och fel men jag var bara tvungen att lätta mitt hjärta :) (Ni som har den stilen ta inte åt er bara betrakta vad jag sagt och lägg det åt sidan)


MIGRÄN

Sitter förtillfället i ett mörkt rum, känns svårt att ens kolla på datorn. Så ska datorn vara en vit mac också, typiskt! Har migrän. Jag hatar att jag alltid ska ha någonting! Hur hälsosam jag än är hur mycket jag än tränar, går till en zoonterapeft, massör och hela köret mår min kropp inte bra. Psykiskt mår jag primaballerina men inte fysiskt... It sucks! Hörs senare när det lättat lite.

BetterUPD


(Armband ifrån logg finns på H&M) Nu kommer uppdateringen bli bättre, har fått en dator av skolan, en bärbar. Jag hade en innan men denna är mindre och smidigare. Sitter just nu i skolan och har precis haft ett tal om en mode tidning som jag skapat (på låtsas) Tidningen är miljövänlig och använder sig av återvunnet material så som seconhand och annat material som finns i vå vardag. Haha lite kul faktiskt! Sen är den miljövänlig på andra sätt också som materialet som tidningen är gjord av. Ikväll ska jag jobba så vi hörs lite senare!

LEX

Snygg Jacka ifrån Lexington!


MELIKE

Allt ifrån H&M, me like!

MENSFASHION



Tre stycken av mina polare halvt dressade av mig, det enda jag inte bytt ut är byxorna. Fr. höger Alex, Raoul (min pojkvän) och Felix

HUGOBOSSCOLLECTION


Shoeswithlove

(Ursäkta bildkvaliteten)


Speech

Sitter och tänker så det knakar runt omkring mig! Jag tänker på vad jag ska hålla tal om... Jag har en massa tankar och ideér men ingen av dem kännns som "it". Ska jobba lite med en annna grej ta en lugn promenad och ta det första som poppar upp i huvudet på mig....



Min lilla ängel (dåligt med bilder i arkivet)


ACUPOFSTRESS

Skola nu sen blir det jobb! Mitt ögaverker så in i bängen och det är inte kul, roligare kan man ju ha! Men hade en dag igår där jag inte gjorde ett piss! Så gött var det! Skippa meditationen pga av smått migrän och bara slappa järnet hemma. Idag så ska jag ta igen allt som jag inte gjorde igår, men men! See you!



(Jag hoppas verkligen nu har spanat in H&M katalogen, grym ispiration och snygga kläder en kla tio poängare!)

Itsbeenawhile!

Känns som om det var lite väl länge sen jag skrev något....? Ska komma igen nu när jag får mer tid! Tänkte köra en ny grej från och med nu "H&M fashion". Jag är ju helt j*vla såld på att klä ut modeller på H&M´s hemsida! Sjukt är det! Så tänkte lägge ut lite av dem jag har så att säga skapat! :)



Jag är så stolt över dem!

HEJSANHEJSAN!


Hej på er! Tänkte försöka återuppta det här med att blogga, blir ju lite hopp mellan varje inlägg (hehe) Nu är det verkligen fullspäckat i mitt liv må jag säga! Skola plus en grym fritid balett, meditation, projekt arbete, ett nytt företag, körskola, danselever, 4 st övergivna kattungar, radio + allt det där vanliga en fritid innehåller ;) Men jag klagar inte (bara på söndagar då man tänker på ännu än vecka, haha) Jag trivs med att vara upptagen! Så hoppas ni har överseende med detta! Btw inkomsten är inte den bästa just nu så shoppingen får ni också ha överseende med, men kommer lägga in heta tips i alla fall!  Thanks babes!


RSS 2.0